Serialul „Looking”, despre cultura gay, vine la HBO

0
305

409301_Looking_S1_14x48.indd

Noul serial Looking/ Băieți frumoși, care are în centru un grup de prieteni homosexuali, rulează de sâmbătă, 1 martie, de la ora 22:00, pe HBO. Seria a debutat la începutul anului în SUA și a strâns cronici favorabile.

Potrivit HBO, Looking / Băieți frumoși prezintă experiențele a trei prieteni apropiați care trăiesc și iubesc în orașul San Francisco din zilele noastre. „Prietenia lor este strânsă, dar fiecare se află într-un moment semnificativ diferit din viața sa: Patrick (Jonathan Groff) are 29 de ani, este designer de jocuri video și încearcă să cunoască alți oameni după ce se desparte de fostul iubit; artistul Agustín (Frankie J. Alvarez), 31 de ani, pune sub semnul întrebării ideea de monogamie, înainte de a se muta împreună cu iubitul său; și cel mai în vârstă membru al grupului, ospătarul Dom (Murray Bartlett), de 39 de ani, care se confruntă cu criza vârstei mijlocii. Poveștile celor trei prieteni se întrepătrund și se derulează dramatic în drumul lor spre atingerea fericirii și intimității, într-o epocă cu multe opțiuni – și drepturi – pentru bărbații homosexuali”.

În fiecare sâmbătă, de la ora 22:00, HBO va difuza în premieră un episod din cele opt ale serialului. Looking / Băieți frumoși poate fi urmărit și pe HBO GO (www.hbogo.ro).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here