RECOMANDARE TV Spartacus: Zeii Arenei

0
506

A fost odată ca niciodată un serial de super-succes despre faimosul gladiator Spartacus (interpretat şi de Kirk Douglas, în trecut, film regizat de Kubrick şi premiat cu patru Oscaruri). Spartacus: Blood and Sand a fascinat o lume întreagă şi datorită poveştilor puternice, pulsului antichităţii, dar şi datorită scenelor şocante, violente sau sexuale.

Cu o audienţă pe măsură, Spartacus ar fi trebuit să difuzeze în iarnă al doilea sezon. Însă interpretul rolului principal, britanicul Andy Whitfield, s-a îmbolnăvit de limfom şi producătorii, pentru a-i da şansa să se recupereze, au purces la planul B. O serie prequel, Spartacus: Zeii arenei, care începe în această seară la HBO România, de la ora 22.00.

Înainte ca Spartacus să-şi învingă primul oponent în arenă, campionul Casei Batiatus era Gannicus (Dustin Clare, foto centru). Actorii John Hannah şi Lucy Lawless îşi reiau rolurile din Blood and Sand, Batiatus respectiv Lucretia. Mini-seria prequel are şase episoade.

Din păcate, Andy Whitfield nu s-a vindecat complet, aşa că rolul lui Spartacus a fost până la urmă oferit unui actor îndelung căutat. Acesta este Liam McIntyre (din The Pacific), care-l va juca pe erou în sezonul al doilea. Filmările încep în această primăvară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here