Corneliu Porumboiu şi Marian Crişan ţin lecţii de cinema deschise publicului

0
335

Doi dintre cei mai apreciaţi regizori ai momentului, Corneliu Porumboiu şi Marian Crişan, vor ţine cursuri deschise publicului, în cadrul primei sesiuni de lucru a Atelierului de Scenaristică Secvenţe (www.ateliersecvente.ro), anunţă casa de producţie Saga Film.

1. Curs pe tema „Între realitate şi fictiune”, susţinut de regizorul şi scenaristul Marian Crişan – 10 septembrie, ora 10.00 AM

2. Studiu de caz al filmului A fost sau n-a fost?, susţinut de regizorul şi scenaristul Corneliu Porumboiu – 12 septembrie, ora 10.00 AM

Ambele cursuri vor dura aproximativ două ore şi se vor desfăşura la sediul Saga Film, strada Dimitrie Racoviţă, nr. 8, sector 2, Bucureşti. Taxa de participare: 50 RON/curs, în limita locurilor disponibile. Cei care doresc să participe la unul sau ambele cursuri în calitate de observator, îşi pot confirma prezenţa printr-un un mesaj la această adresă: contact@ateliersecvente.ro.

Marian Crişan este câştigătorul premiului Palme d’Or la Cannes, cu scurtmetrajul Megatron, iar lungmetrajul său de debut, Morgen, este propunerea României din acest an la premiul Oscar, la categoria Cel mai bun film străin. Corneliu Porumboiu este unul dintre cei mai importanţi regizori şi scenarişti ai Noului Cinema Românesc. A fost sau n-a fost? este lungmetrajul său de debut, premiat cu Camera d’Or la Cannes.

Detalii despre Atelierul Secvenţe:

Cine concurează pentru 10.000 de euro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here