„Din dragoste cu cele mai bune intenţii” intră de vineri în cinematografe

0
427

După ce a fost premiat la Locarno şi a rulat în festivaluri din zece ţări, Din dragoste cu cele mai bune intenţii, regizat de Adrian Sitaru, ajunge pe marile ecrane din România de vineri, 28 octombrie. Filmul va fi proiectat în avanpremieră la Movieplex Plaza România joi, 27 octombrie, de la ora 20.00, iar vineri, 28 octombrie, va avea loc o proiecţie specială la Cinema Studio, de la ora 17.30, în prezenţa actorilor Bogdan Dumitrache, Nataşa Raab şi Alina Grigore.

Din dragoste cu cele mai bune intenţii va putea fi vizionat în prima săptămână (28 octombrie – 3 noiembrie) în Bucureşti, la Hollywood Multiplex (Bucureşti Mall), Movieplex (Plaza România), Cinema City (AFI Cotroceni), Grand Cinema Digiplex (Băneasa Shopping City), The Light Cinema (Liberty Center), Noul Cinematograf al Regizorului Român, Cinema Scala, Cinema Studio, în Cluj, la Odeon Cineplex (Polus Center) şi în Braşov, la Cityplex (Eliana Mall), urmând ca în săptămânile viitoare să ajungă în cinematografele din toată ţara.

Lungmetrajul a avut premiera mondială la Festivalul de Film de la Locarno, unde a câştigat Premiul pentru cea mai bună regie şi premiul pentru cel mai bun actor, acordat lui Bogdan Dumitrache. Actorul interpretează rolul principal alături de Nataşa Raab, Alina Grigore şi Marian Râlea.

Din dragoste cu cele mai bune intenţii spune povestea lui Alex (Bogdan Dumitrache), un personaj destul de nevrotic. După ce mama lui (Nataşa Raab) este internată în spital în urma unui accident vascular cerebral, viaţa lui Alex iese de pe făgaşul normal. La spital, Alex se găseşte prins într-un spectacol burlesc plin de personaje neaşteptate şi evenimente surprinzătoare. Încercând să gestioneze situaţia ţinând cont de sfaturile tuturor celor din jurul lui, el îşi imaginează noi scenarii în care mama lui ar putea fi rănită. În timp ce aceasta pare să se simtă bine, Alex face o serie de greşeli şi totul din dragoste, cu cele mai bune intenţii.

Pelicula este o producţie Hi Film, în co-producţie cu Cor Leonis Films şi 4Proof Film, în asociere cu Movie Partners in Motion, realizat cu sprijinul Eurimages, CNC, TVR, Zenith Media, Vision Team, Saint Audio Studio, Teleclub, Cityplex, See Cinema Network, Centrul Cultural Maghiar Bucureşti, Furniture Design, cu participarea HBO România.

Filmul a fost dezvoltat în cadrul secţiunii Cinéfondation a Festivalului Internaţional de Film de la Cannes, Binger Lab, Sofia Meetings, Cinemart.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here