EXCLUSIV. Starul din „Transformers” filmează în România

1
484

EXCLUSIV. O mână de staruri va veni în România, în luna mai, pentru turnajul unui film al cărui scenariu a fost inclus pe „lista neagră” a celor mai valoroase poveşti neintrate încă în producţie, în 2007: The Necessary Death of Charlie Countryman. Shia LaBeouf – starul din Transformers, Evan Rachel Wood, Mads Mikkelsen, Melissa Leo şi Til Schweiger vor veni peste câteva zile la Bucureşti. Este cea mai mare „concentrare” de vedete în Capitală după Bunraku (2008), care i-a adus în oraş pe Demi Moore, Woody Harrelson şi Josh Hartnet. Flmările vor avea loc tot la Studiourile MediaPro din Buftea, potrivit imdb.com.

Fredrik Bond, renumit pentru clipuri publicitare, va regiza filmul după un scenariu de Matt Drake (Project X). Coloana sonoră va fi compusă de nimeni altul decât Moby, care debutează în muzica de film, cu toate că melodiile sale au mai figurat anterior pe genericele unor pelicule.

The Necessary Death of Charlie Countryman, un proiect de suflet al lui Shia LaBeouf, după cum îl descrie „Variety”, este o dramă romantică pulp, povestea unui american care călătoreşte în Europa după moartea mamei sale (Melissa Leo) şi se îndrăgosteşte de o unguroaică (Evan Rachel Wood) „revendicată” de un mafiot recunoscut pentru cruzimea sa (Mads Mikkelsen).

Evan Rachel Wood
Evan Rachel Wood

La doar 25 de ani, Evan Rachel Wood are deja suficiente roluri serioase în spate, de la The Wrestler (alături de Mickey Rourke, şi el abia plecat din Bucureşti), Whatever Works al lui Woody Allen, serialul Mildred Pierce (cu Kate Winslet), The Ides of March, în regia lui George Clooney, la celebra serie True Blood.

Melissa Leo, premiată cu Oscar pentru rolul secundar din The Fighter (2010) şi nominalizată cu rolul principal din Frozen River (2009) este în ascensiune la Hollywood, iar agenda ei este mai încărcată ca oricând.

Trei actori europeni cu fani printre producătorii de la Hollywood întregesc distribuţia excelentă şi anunţă un proiect cât se poate de interesant: danezul Mads Mikkelsen (James Bond: Casino Royale, Valhalla Rising, A Royal Affair, The Clash of the Titans), germanul Til Schweiger (Inglourious Basterds, This Means War) şi britanicul James Buckley (The Inbetweeners).

Producătorii de la Voltage Production şi Bona Fide Productions au în spate câteva experienţe indie de succes care confirmă pedigree-ul special al lui The Necessary Death of Charlie Countryman:   Little Miss Sunshine, The Kite Runner sau The Hurt Locker (Oscar pentru Cel mai bun film, 2010).

Shia LaBeouf a mai apărut în Wall Street: Money Never Sleeps, alături de Michael Douglas, iar anul acesta va fi văzut în drama Lawless, al lui Terrence Malick.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here