„Aventuri Urbane” la ShortsUP

0
405

Vineri, 27 mai, de la ora 20.00, la Atelierul de Producție din Capitală, toate scurtmetrajele din programul ShortsUP vorbesc, timp de două ore, despre Oraş.

Filmul Donde está Kim Basinger (regia Edouard Deluc), cu o nominalizare Cesar în palmares, povestește aventurile a doi frați sosiți în Buenos Aires pentru o nuntă. Cum vor face față provocărilor și ispitelelor argentiniene? Tarantyno (r. Mircea Nestor) se recomandă ca o poveste românească „brutal” de comică despre un tânăr „brutal” de neînsemnat. Iar scurtmetrajul Obras (r. Hendrick Dusollier), cu 35 de premii internaționale la activ, e o călătorie poetică și grafică dintr-un singur cadru, în 3D, despre Barcelona.

Ambianța muzical-urbană va fi asigurată de Igu.

Atelierul de Producție e un spaţiu underground dedicat artei contemporane și se află pe Splaiul Unirii 160 (stația de metrou Timpuri Noi). Puteți cumpăra bilete la eveniment, vineri seara, la preţul de 20 RON.

ShortsUP este un proiect ORICUM dedicat celor mai valoroase scurtmetraje din lume care se materializează prin proiecții lunare de amploare și prin emisiunea săptămânală “Filmul Scurt pe 2”, de la TVR 2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here