„Ultimul Zburător” se lansează pe motocicletă

0
416

Teasing-Ultimul_Zburator-2

Ultimul Zburător, în regia lui Ovidiu Georgescu, partea întâi a trilogiei fantasy Promissum, își lansează trailerul oficial astăzi, 26 septembrie, de la ora 18.00, printr-un eveniment ambițios, primul de acest fel care promovează un trailer.

O coloană formată din aproximativ 70 de motociclete va pleca de la Piața Presei Libere, urmând apoi traseul Bd. Kiseleff – Piața Charles de Gaulle – Piața Victoriei – Șos. Ștefan cel Mare – Șos. Mihai Bravu, pentru că în final să ajungă la Terasa Berarilor Garden Club (str. Splaiul Unirii, nr 225). Pe tot parcursul traseului va exista un live streaming pe http://ultimulzburator.live2web.ro/

Trailerul oficial, dar și noul videoclip al trupei Holograf, „Roua dimineții”, care conține imgini din film, vor fi lansata în prezența echipei și a actorilor din film: Gabriel Duțu, Iulia Verdeș, Constantin Cotimanis, Constantin Cojocaru, Marius Bodochi și George Ivașcu.

Ultimul Zburător este un film realizat în totalitate din finanțare privată, produs de Asociația Culturală „Promissum” și distribuit în România de InterComFilm Distribution.

Filmul reia mitul Zburătorului și îl transpune într-o poveste de iubire modernă „ce transcede timpul și spațiul, prezentând o lume fascinantă, de mult uitată de o societate atât de cufundată în întunericul materialismului”, potrivit producătorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here