UPDATE: Câştigătorii celor 5 invitaţii duble la „Din dragoste cu cele mai bune intenţii”

7
993

UPDATE. Pentru că au fost şase comentatori la 5 invitaţii, am mai făcut rost de încă una. Prin urmare, toţi participanţii au câte o invitaţie dublă la proiecţia specială a filmului Din dragoste cu cele mai bune intenţii de vineri, 28 octombrie, ora 17.30, la Cinema Studio. Vă rugăm să vă trimiteţi numele complet pe adresa catalin.anchidin@gmail.com, pentru a fi trecuţi pe lista de la intrare. Vă mulţumim!

Îi veţi întâlni acolo pe actorii Bogdan Dumitrache, Nataşa Raab şi Alina Grigore.

Să ne povestiţi după aceea cum vi s-a părut filmul:)

Din dragoste cu cele mai bune intenţii va putea fi vizionat în prima săptămână (28 octombrie – 3 noiembrie) în Bucureşti, la Hollywood Multiplex (Bucureşti Mall), Movieplex (Plaza România), Cinema City (AFI Cotroceni), Grand Cinema Digiplex (Băneasa Shopping City), The Light Cinema (Liberty Center), Noul Cinematograf al Regizorului Român, Cinema Scala, Cinema Studio, în Cluj, la Odeon Cineplex (Polus Center) şi în Braşov, la Cityplex (Eliana Mall), urmând ca în săptămânile viitoare să ajungă în cinematografele din toată ţara.

Lungmetrajul a avut premiera mondială la Festivalul de Film de la Locarno, unde a câştigat Premiul pentru cea mai bună regie şi premiul pentru cel mai bun actor, acordat lui Bogdan Dumitrache. Actorul interpretează rolul principal alături de Nataşa Raab, Alina Grigore şi Marian Râlea.

Din dragoste cu cele mai bune intenţii, în rehia lui Adrian Sitaru, spune povestea lui Alex (Bogdan Dumitrache), un personaj destul de nevrotic. După ce mama lui (Nataşa Raab) este internată în spital în urma unui accident vascular cerebral, viaţa lui Alex iese de pe făgaşul normal. La spital, Alex se găseşte prins într-un spectacol burlesc plin de personaje neaşteptate şi evenimente surprinzătoare. Încercând să gestioneze situaţia ţinând cont de sfaturile tuturor celor din jurul lui, el îşi imaginează noi scenarii în care mama lui ar putea fi rănită. În timp ce aceasta pare să se simtă bine, Alex face o serie de greşeli şi totul din dragoste, cu cele mai bune intenţii.

7 COMENTARII

  1. Am vrut sa fac un bine unei doamne in autobuz. Ea era cu copilul dupa ea, si eu m-am ridicat de pe scaun, pt. a-i oferi locul meu. Dar am constatat cu stupoare ca, era o persoana de etnie rroma care venise sa fure din buzunarele calatorilor, iar copilul era, de fapt, folosit ca un paravan. Era o hoata si am fost precaut la buzunarele mele. Pana la urma s-a terminat rau. Sa-mi fie invatare de minte cui ii ofer locul in autobuz.

  2. Ei bine, as vrea sa vad acest film pentru ca timp de aproape trei ani am trecut alaturi de soacra mea, a doua mea mama as putea spune, un cosmar in spitalele din tara asta. As vrea sa vad acest film pentru ca nu de putine ori noi, cei de langa acest om minunat pe care l-am pierdut, am fost nevrotici si am facut greseli. E adevarat ca din dragoste si cu cele mai bune intentii…

  3. Vreau sa vad „Din dragoste cu cele mai bune intentii” din mai multe motive. Dar cel principal este ca sunt foarte curioasa cum Bogdan Dumitrache reuseste sa contureze, sa se transpuna intr-un asemenea personaj, cu caracteristicile si situatiile mentionate.

  4. In general sunt un vanator de filme romanesti care se vor o satira a societatii contemporane,prin ironii fine sau fatise, prin scenarii de un realism umitor….ma amuza dar in acelasi timp sunt ca o oglinda pentru situatii pe care poate involuntar le traiesc si eu, iar din trailer „din dragoste cu cele mai bune intentii” imi pare un astfel de film. Sper sa nu ma insel.

  5. Cele mai bune intentii izvorate din dragoste, de obicei, iau niste turnuri din cele mai ciudate. As vrea sa-l urmaresc ca sa ma conving ca se intampla asa in cele mai multe cazuri. Totodata, m-as delecta si cu exceptiile… daca exista.

  6. sunt curios să fac cunoștință cu Adrian Sitaru, fiindcă încă nu am văzut Pescuit sportiv. Plus că am citit lucruri de bine despre film. Așa că da, vreau să-l văd. 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here