UPDATE. Câștigătorii celor 3 invitații duble la „Only Lovers Left Alive”

63
381

only lovers

UPDATE. Câștigătorii celor trei invitații duble sunt Tamina, FLX și Ilinca Nițu. Mulțumim tuturor!

***

Avem 3 invitații duble pentru voi la unul dintre cele mai așteptate filme ale acestui început de an, Only Lovers Left Alive / Îndrăgostiţii mor ultimii, în regia lui Jim Jarmusch. Biletele sunt valabile pentru proiecțiile de la Cinema Studio, din serile de vineri, sâmbătă sau duminică, la alegere (28 februarie – 2 martie).

Pentru a câștiga o invitație dublă, trebuie să ne scrieți mai jos, la pagina de comentarii, până mâine, 28 februarie, ora 16.00, titlul unui alt lungmetraj regizat de celebrul cineast american Jim Jarmusch. Cei trei câștigători vor fi aleși prin tragere la sorți. Vă rugăm să vă înscrieți comentariul cu o adresă de email validă, pentru a putea fi contactați în timp util.

Îndrăgostiţii mor ultimii intră în cinematografe din 28 februarie şi poate fi văzut în Bucureşti la Cinema Studio, la Cinema Elvira Popescu, Cinema City AFI Cotroceni, Cinemateca Union, Grand Cinema Digiplex Băneasa şi la Movieplex; în Cluj la Cinema Victoria, iar în Oradea la Cortina Cinema Digiplex.

„Vampirii n-au fost niciodată mai cool, mai cultivaţi şi, sincer vorbind, mai umani ca în comedia romantică a lui Jim Jarmusch”, scria „Vanity Fair”, după premiera în competiţia Festivalului de la Cannes în mai 2013. 

Tom Hiddleston şi Tilda Swinton au rolurile a doi vampiri sofisticaţi a căror istorie de amor durează de cel puţin câteva secole. Actualmente, el este un muzician underground profund deprimat din cauza drumului pe care a apucat-o omenirea, ea, o femeie puternică şi enigmatică care locuieşte în Tanger. Când se reîntâlnesc, idila lor e perturbată de sosirea surorii ei mai mici (Mia Wasikowska), o tânără pe cât de extravagantă, pe atât de incontrolabilă.

63 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here