S-a lansat platforma Romania Casting Call

0
501

new01România Casting Call, o platformă de casting online care acoperă mai multe categorii de job-uri din industria cinematografică și TV – de la actori, dansatori, voice-over, la membri ai echipei de filmare și fotografi – a fost lansată de curând.

Potrivit inițiatorilor, Romaniacastingcall.com este independentă de orice tip de agenție, comunicarea și condițiile de muncă stabilindu-se direct între angajator și prestator.

„Am creat această platformă pentru că mi se pare esențială și îmi lipsea foarte tare. Pe vremea când eram la Londra, foloseam plaftorme de casting pentru orice proiect aveam și niciodată nu m-au dezamăgit. O platformă creată inteligent și modern, cu metode bine gândite de căutare, poate scuti multe case de producție și agenții de casting de cheltuieli inutile sit imp irosit” , declară Laura Mușat, fondatoarea platformei, într-un comunicat.

 

În primul an, platforma este gratuită atât pentru angajatori, cât și pentru abonați. Din septembrie 2015, vor exista niște taxe lunare, strict pentru abonați, care pot fi consultate pe romaniacastingcall.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here