Actorul Papan Chilibar, din „Eu când vreau să fluier, fluier”, în stare gravă la spital

0
520

Papan Chilibar, actorul din filmul Eu când vreau să fluier, fluier, este internat în stare gravă la Spitalul Fundeni, de câteva zile. Potrivit medicilor, citaţi de Antena3, actorul este suspectat de leucemie, însă un diagnostic nu a fost încă dat.

Casa de producţie Strada Film transmite printr-un comunicat că este la curent cu starea de sănătate a lui Papan Chilibar. „Am vrut să păstrăm confidenţialitatea în legătură cu acest caz, deoarece este un moment delicat pentru Papan şi pentru familia lui. Este o perioadă în care au nevoie de discreţie. Am fost tot timpul alături de el şi încercăm să facem toate demersurile necesare pentru a-l ajuta şi pentru a-i susţine familia. Avem încredere în doctorii specialişti de la Spitalul Fundeni şi sperăm că starea lui Papan se va îmbunătăţi în viitorul apropiat”, spune Daniel Mitulescu, producătorul filmul Eu când vreau să fluier, fluier.

Devenit cunoscut după ce a interpretat personajul Ursu în pelicula Eu când vreau să fluier, fluier, în luna aprilie 2010, Chilibar a fost reţinut de poliţiştii bucureşteni pentru că ar fi participat, alături de alţi trei prieteni, la o spargere. El a fost închis în Penitenciarul Rahova, unde aştepta să fie judecat.

„Este extrem de talentat”, spunea regizorul Florin Şerban la filmările din primăvara lui 2009. Cineastul plănuia să-l distribuie într-un rol principal. Papan are doar 21 de ani, o fetiţă de aproape 5 ani şi o soţie la fel de tânără ca el. Fusese închis pentru aproape trei ani la Craiova sub învinuirea de furt calificat. La ieşirea din penitenciar, şi-a găsit temporar de lucru prin Bucureşti, iar iarna trecută a câştigat bani şi din curăţatul zăpezii. În aceeaşi oerioadă, a fost pe covorul roşu la Berlin, pentru lungmetrajul Eu când vreau să fluier, fluier, care a câştigat Ursul de Argint.

Papan Chilibar a fost desemnat una dintre revelaţiile anului 2010, într-un top alcătuit de Filmreporter.ro.

Revelaţiile anului 2010. Şapte actori care ne-au dat gata

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here