Filmul „Domestic” poate fi vizionat în afara ţării, pe Webkino.ro

0
376

Sergiu Costache Adrian Titieni Gheorghe Ifrim _ Domestic

În premieră, filmul Domestic, în regia lui Adrian Sitaru, poate fi văzut de spectatorii din ţară, dar şi de cei din afara graniţelor. Pentru prima dată, românii stabiliţi în alte state pot viziona un film românesc în FullHD, simultan cu lansarea în cinematografele din România, pe www.webkino.ro.

Potrivit 4Proof Film, momentul marchează şi prima utilizare a noii platforme Vimeo on Demand pentru distribuirea în sistem VoD a unui film, în acelaşi timp cu premiera în cinema.

Costul unui „bilet” electronic, cu toate taxele incluse, este de 5 dolari. Plata poate fi efectuată cu cardul sau prin serviciul PayPal. Sistemul este disponibil şi pe telefon mobil şi tabletă, dacă posesorii au instalată aplicaţia Vimeo. Înainte de plată, sistemul Vimeo le va cere utilizatorilor să-şi creeze gratuit un cont, cu o adresă de email şi o parolă proprie sistemului. Domestic are subtitrare în limba engleză.

Filmul este restricţionat pentru publicul din România până pe data de 23 iulie 2013.

Domestic, o comedie despre oameni şi animalele care îi iubesc necondiţionat, rulează din 22 martie în cinematografe. În primul weekend, a avut in jur de 6000 de spectatori în săli.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here