Sergiu Nicolaescu începe „Poker 2” şi ar face un film 3D „dacă ar avea condiţii”

0
688

Într-un scurt interviu acordat site-ului Procinema.ro, Sergiu Nicolaescu (81 de ani) declară că s-ar încumeta să facă un film 3D „de dimensiuni puternice, istorice”, dacă ar avea „condiţii”, iar subiectul ar fi unul pe măsura ambiţiilor tehnice: războiul, primul sau al doilea.

Regizorul lucrează deocamdată la Poker 2, o continuare a comediei lansate în 2010 şi care a adus la cinema circa 24.000 de spectatori. Filmările vor începe în toamnă.

Poker este a doua comedie din carieră, după Nea Marin Miliardar, şi voi începe să lucrez la o continuare. Despre ce va fi? Poveste de viaţă de astăzi, o lume nebună, un haos total. Va fi despre viaţa de astăzi din România. Vor fi în continuare o parte din actorii care au fost în primul Poker: Horaţiu Mălăele, Valentin Teodosiu, Vladimir Găitan. Nu pot încă să vă spun ce alte nume noi vor mai juca în film”, a precizat Nicolaescu. În primul Poker – povestea a patru prieteni din copilărie care devin personaje dubioase la maturitate – apariţia lui Jojo nud a intrat în folclor.

Întrebat de regizorii preferaţi, Nicolaescu îl pomeneşte pe Alfred Hitchcock, iar dintre cei români, pe Cristi Puiu, cu menţiunea că el, ca şi ceilalţi tineri cineaşti, „are nevoie de filme mari în care să-şi dovedească talentul. Asta este problema lor. Actorii de astăzi nu se impun pentru că nu au unde să se impună şi cu ce să se impună”.

Iar recomandările sale în materie de filme clasice sunt:  Zbor deasupra unui cuib de cuci, Psycho, Taxi Driver, Portocala mecanică şi Scarface.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here