„Marea mahmureală 2”, comedia cu cele mai mari încasări din toate timpurile

1
850

Precedată de extrem de buna reputaţie a celei dintâi părţi, Marea mahmureală 2 / The Hangover: Part II a bătut recordul în box-office pentru o comedie: 118 milioane de dolari în box-office-ul american, în patru zile de rulare. Lor li se adaugă cele 59 de milioane de dolari strânse de filmul lui Todd Phillips în alte 40 de ţări în care a avut premiera. În cinematografele din România, mult-aşteptata comedie va ajunge de vineri, 3 iunie, împăunată deja cu titlul de comedia cu cele mai mari încasări în deschidere din toate timpurile.

După escapada din Las Vegas, băieţii repetă figura, tot la o petrecere a burlacilor, de data asta în Thailanda. Stu (Ed Helms) se logodeşte cu Lauren (Jamie Chung), prilej pentru o beţie ca la carte pentru el, Phil (Bradley Cooper), Doug (Justin Bartha) şi Alan (Zach Galifianakis).

Cea mai recentă problemă pe care o are de rezolvat echipa Hangover este procesul pe care artistul care l-a tatuat pe Mike Tyson i l-a intentat producătorilor. Stu se trezeşte cu un tatuaj identic după noaptea de beţie şi, fireşte, încearcă să află cum l-a căpătat. Artistul care l-a executat, S Victor Whitmill, a cerut suspendarea premierei în cinematografe pe motiv de încălcare a drepturilor de autor, însă un judecător i-a respins cererea.

Filmul este distribuit de MediaPRO Distribution si va rula in cinematografele:

Hollywood Multiplex (Bucuresti si Oradea), CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema, Cityplex Constanta, Odeon Cineplex (Cluj), Baneasa Drive In Cinema si reteaua Cinema City (Sun Plaza, Cotroceni, Arad, Bacau, Baia Mare, Braila, Cluj, Iasi, Pitesti, Timisoara).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here