„Războiul stelelor”, relansat integral în 3D

3
443

„Războiul stelelor”, relansat integral în 3DGeorge Lucas intenţionează să relanseze franciza Războiul stelelor în 3D, începând din 2012, potrivit unor surse citate de publicaţia „Hollywood Reporter”.

Lucas avea acest plan de câţiva ani, însă a aşteptat ca numărul ecranelor să crească suficient de mult încât să asigure un circuit profitabil. Războiul stelelor: Ameninţarea Fantomei, episodul I din cele şase, va fi lansat primul, la începutul lui 2012. Vor urma celelalte filme din serie, în ordine, în funcţie de încasările din box-office.

Convertirea unui film 2D în 3D durează un an de zile, deci procesul pentru întreaga serie s-ar putea întinde pe 5-6 ani. George Lucas nu vizează doar cinematografele, ci şi micile ecrane care vor beneficia curând de tehnologia 3D TV (Samsung şi Sony au început deja producţia). Între timp, Lucas va lansa însă un disc Blu-ray cu toate cele şase filme, anul viitor.

3 COMENTARII

  1. Era clar ca o sa se intample asta! Stirea imi aduce aminte de un episod din „South Park“ in care baietii voiau sa se certe cu Lucas-Spielberg pentru ca-si relansau toate filmele cu imbunatatiri digitale. Inclusiv „Razboiul Stelelor“ a fost relansat acum cativa ani cu efecte speciale mai bune…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here