Noul Superman vine din „The Tudors”: Henry Cavill

0
503

În a doua tentativă cinematografică de a-l resuscita pe Superman, din 1978 încoace – în The Man of Steel – rolul lui Clark Kent, unul dintre cele mai râvnite de la Hollywood, a fost adjudecat de Henry Cavill, anunţă deadline.com. Actorul britanic a intrat probabil în atenţia producătorilor de la Warner Bros şi Legendary Pictures cu partitura din serialul The Tudors, unde Cavill era mâna dreaptă a regelui Henric al VIII-lea (Jonathan Rhys Meyers).

Actorul de 28 de ani va călca pe urmele lui Christopher Reeve, Kirk Alyn sau George Reeves, câţiva dintre cei care au preluat personajul de-a lungul timpului (aceştia din urmă în seriale TV). După semi-eşecul lui Superman Returns, regizat de Brian Singer în 2006 (cu Brandon Routh), Christopher Nolan şi-a propus să-l readucă la cinema pe acel Superman care i-a marcat copilăria. Nu ca regizor, ci ca producător. Cel care va semna regia este Zack Snyder (Dawn of the Dead, 300, Watchmen, Sucker Punch), un cineast „specializat” în adaptări după benzi desenate.

Cavill va apărea în toamnă într-o altă producţie despre care s-a speculat intens la Hollywood – Immortals al lui Tarsem Singh – în rolul războinicului din mitologia greacă Tezeu, cel care a ucis Minotaurul.

Scenariul e semnat de David S. Goyer, pe baza unei idei scrise de el şi Nolan. Nu se ştiu încă detalii despre poveste, însă lansarea lui The Man of Steel e programată pentru decembrie 2012.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here