„Métal Hurlant Chronicles”, în avanpremieră la East European Comic Con

0
421

metal hurlant chronicles 1

East European Comic Con va găzdui anul acesta o proiecție în avanpremieră și o întâlnire cu membri ai echipei serialului SF Métal Hurlant Chronicles, difuzat în România de AXN. Serialul a fost filmat în cea mai mare parte în România, la studiourile Castel Film.

Duminică, 11 mai, începand cu ora 11:30, la Hotel Pullman (sala New York), vor fi proiectate în avanpremieră mondială episoadele 1 și 3 ale celui de-al doilea sezon. Creatorul serialului, Guillaume Lubrano, actorul Karl E. Landler, directorul artistic Maria Miu și producătorul Castel Film, Vlad Păunescu, vor răspunde întrebărilor publicului la final.

Accesul la proiecție și la panel se face în baza biletului de acces general, fără să fie necesară o înscriere prealabilă.

Métal Hurlant Chronicles este un serial science-fiction inspirat de benzile desenate din celebra revistă franceză Métal Hurlant. Fiecare episod se desfășoară pe o altă planetă și cu personaje diferite, elementul de legătură dintre toate acestea fiind un asteroid care joacă un rol important în viața lor și în viitorul civilizației.

Serialul reunește nume precum Michael Biehn (Alien, Terminator) James Marsters (Buffy), Rutger Hauer (Blade Runner) Michael Jai White (Spawn, The Dark Knight), Scott Adkins (Expendables 2), Joe Flanigan (Stargate Atlantis), John Rhys Davies (The Lords of the Rings) sau Kelly Brooks.

Métal Hurlant Chronicles are două sezoane, primul dintre ele fiind deja difuzat de AXN, iar cel de-al doilea urmând să apară pe micile ecrane în vară.

East European Comic Con este cea mai mare convenție a pasionaților de jocuri, filme, seriale și benzi desenate din Europa de Est, având ca sursă de inspirație Comic Con-ul din San Diego. Între 9-11 mai, la Romexpo și Hotel Pullman, fanii se vor putea întâlni cu actorii Jason Momoa (Urzeala Tronurilor, Conan, Stargate Atlantis), Mark Sheppard (Supernatural, Dr.Who), Natalia Tena (Harry Potter, Urzeala Tronurilor), cu autorul de benzi desenate Ian Churchill, dar și cosplay-eri celebri, precum Yaya Han.

Biletele pot fi achiziționate din rețelele Myticket, Eventim și din magazinele Diverta din țară.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here