2014 începe cu „Dhoom”

0
450

Dhoom_poster_finalCel mai nou film din seria Dhoom va fi lansat în cinematografele românești pe 10 ianuarie, la doar două săptămâni de la premiera internațională. Dhoom 3: Lovitura, o combinație între Mission: Impossible / Misiune: Imposibilă și Now You See Me: Jaful perfect, este unul dintre cele mai scumpe filme produse vreodată în India.

Seria a fost inițiată în 2003. A urmat, în 2006, Dhoom 2, care a confirmat rețeta succesului, filmul încasând peste 33 milioane de dolari în întreaga lume. Bugetul celui de-al treilea blockbuster a fost de 23 de milioane de dolari.

În Dhoom: 3, povestea cu polițiști și infractori se petrece în Chicago, unde criminalul indian Sahir (Aamir Khan), ajutat de partenera sa, gimnasta Aalya (Katrina Kaif), plănuiește un jaf de proporții pentru a răzbuna moartea tatălui său.

Unul dintre cele mai cunoscute site-uri de știri indiene, Koimoi, i-a dat filmului 4 stele din 5 scriind că „Dhoom: 3 este spectaculos și majestuos”. Shubhra Gupta de la Indian Express a lăudat performanțele vizuale ale filmului notând că „a treia parte din Dhoom beneficiază de efecte speciale precum ale filmelor de la Hollywood: imagine superbă, decoruri extraordinare și locații de filmare foarte costisitoare.”

BML Movie Entertainment este distribuitor de home video, DVD și Blu-ray pe piața românească, având ca principal obiect de activitate exploatarea licențelor pentru produsele Eros Entertainment și Yash Raj Films. De la sfârșitul anului 2013, a intrat și pe piața cinematografică, lansând în cinema producțiile Jab Tak Hai Jaan / Atât timp cât voi trăi (în noiembrie) și Ek Tha Tiger / Povestea Tigrului (în decembrie).

În 2014, BML va lansa în cinematografe producțiile: Dhoom: 3 / Lovitura (premiera 10 ianuarie), Cocktail (31 ianuarie), Împăratul / Auragzeb (14 februarie) și D-Day (martie).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here