First Draft – tabără de scenaristică în Munții Orăștiei

0
518

ctrlnÎn perioada 11 – 18 august 2013, Asociația Control N organizează o tabără de scenaristică de scurtmetraj dedicată oamenilor aflați la început de drum, care au în portofoliu un scenariu pe care vor să îl dezvolte.

Timp de 7 zile, sub îndrumarea celor trei traineri ai atelierului de scenaristică First Draft, Ana Agopian, Oana Răsuceanu și Iulia Rugină, într-un cadru încărcat de natură și de istorie (zona cetăților dacice din Munții Orăștie), cei 15 participanți vor avea ocazia să discute pe larg poveștile din scenariile lor, să parcurgă practic etapele scrierii unui scenariu, să cunoască poveștile altora și să își ia o pauză de scris necesară oricărui scenarist.

Participanții trebuie să aibă minim 18 ani și să aibă în portofoliu un scenariu de scurtmetraj de maxim 30 de pagini. Partea de training a taberei va conține discuții teoretice legate de scenaristică de scurtmetraj, feedback aplicat pe fiecare scenariu în parte, vizionări de filme și lucru propriu zis pe scenariu.

Atelierul de scenaristică First Draft a început în 2009 și a continuat periodic până în prezent, propunându-și să susțină participanții în scrierea unui prim scenariu de scurtmetraj. Până în prezent, în cadrul First Draft s-au dezvoltat aproximativ 165 de scenarii.

Înscrierile pentru Tabăra de Scenaristică First Draft se pot face până în data de 15 iunie 2013,  pe info@controln.ro. Proiectul este organizat de Asociația Culturală Control N și Bonsi Travel. Mai multe informații, pe www.controln.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here