The Vow/ Jurământul

1
1099

Oricât de incredibil poate părea, intriga din The Vow s-a petrecut în realitate. O femeie şi-a pierdut o parte din memorie într-un accident, mai precis acea parte care cuprindea relaţia cu actualul soţ, iar bărbatul a fost pus în situaţia de a încerca să o recâştige. Sursa scenariului este o ştire despre cuplul respectiv, doar că realitatea sigur a fost mai interesantă decât varianta ei pe ecran.

The Vow, în regia lui Michael Sucsy, putea fi o foarte interesantă explorare a efectelor unui astfel de accident, a detaliilor despre experienţa unui om care se trezeşte brusc străin în propria viaţă. Însă scenariştii au schematizat povestea cât au putut, până a devenit un nou statement banal despre iubirea veşnică, „she’s the one” etc. Adică sirop din care am mai gustat de atâtea ori, de data asta cu Rachel McAdams şi Channing Tatum pe post de ingrediente.

Totul, de la un capăt la celălalt, e învăluit în parfumul acela dulceag şi ipocrit de „perfect relationship”, aşa încât te prinzi repede cum se va termina şi aştepţi cu ochii pe ceas să vină o dată genericul ăla.

Din 24 februarie, în cinematografele din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here