UPDATE. Câştigătorul invitaţiei duble la premiera de gală a filmului „Pina”

10
505

UPDATE. Câştigătoarea invitaţiei de 2 locuri pentru premiera de gală din această seară a filmului Pina este Iuliana Munteanu. Numele dvs. se va regăsi la intrare. Proiecţia VIP de la CinemaPRO din Capitală va începe la 20.30.

Celorlalţi le mulţumim din suflet şi îi rugăm, dacă ajung la Pina, să ne scrie impresiile lor (de ce merită, o părere aici).

La premiera de gală vor participa unii dintre susţinătorii Pinei – Victor Rebengiuc, Maia Morgenstern, Dorotheea Petre, Andreea Răducan, Oana Pellea şi mulţi alţii – deci va fi o seară glamour & aglomerată.

Provocarea e simplă simplă: scrieţi-ne mai jos, la pagina de comentarii, de ce aţi vrea să vedeţi Pina. Câştigătorul invitaţiei va fi ales prin tragere la sorţi.

Deadline: miercuri, 7 septembrie, ora 22.00.

Filmul intră în cinematografe din 9 septembrie, distribuit de Parada Film.

10 COMENTARII

  1. Vreau sa vad „Pina” pentru ca astept filmul asta de luni de zile, de cand am vazut Dancing Dreams si am aflat despre Pina Bausch:). Coregrafiile ei sunt „vii”, puternice si delicate in acelasi timp. Cu siguranta, „Pina” ne va invata cum dansul, miscarea pot spune o poveste.

  2. Il iubesc pe Wim Wenders si vreau sa il vad cum reinvie si ma reinvie, dansul este un cadou minunat pe care il pot face iubitului pentru aniversarea a doi ani de relatie.

  3. Din clipa in care am vazut trailerul am zis: da, viata este un dans! Abia astept sa il vad pentru ca sunt sigura ca ma va teleporta intr-o lume care are ceva de spus, care atinge si emotioneaza, care gandeste, care simte, care angajeaza la atitudine! Vreau ca dupa vizionarea acestui film sa prind un aer fresh al trairii. Multumesc pentru cincurs si noroc tuturor!

  4. Fiindca e un film revolutionar 3D despre lumea dansului, dansul fiind pentru mine ca apa pt altii. Iubesc muzica si dansul, iar Wim Wenders e un regizor unic in cinematografia moderna. Pina Bausch e coregrafa nr. 1!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here