UPDATE Campania Filmreporter.ro: câştigă bilete la „Discursul regelui”

5
704

UPDATE: Avem doi câştigători la această rundă a campaniei, Sandra şi Mihai. Cele două bilete sunt valabile între 14 şi 17 februarie, în orice zi şi la orice oră alegeţi să vedeţi filmul.

Filmreporter.ro continuă campania Ne vedem la un film de Oscar? cu un concurs. Avem pentru voi 2 bilete la filmul Discursul regelui/ The King’s Speech, la Hollywood Multiplex din Capitală. Scrieţi-ne mai jos, la pagina de comentarii, de ce ar merita să vedem filmele acestea la cinema sau, cel puţin, de ce le-aţi aşteptat voi să ajungă în săli. Îi vom premia pe cei mai convingători.

În luna februarie vi se pregătesc patru filme de Oscar în sălile din România: The King’s Speech/Discursul regelui (11 februarie), The Kids Are All Right/Copiii sunt bine-mersi (11 februarie), True Grit/Adevăratul curaj (25 februarie) şi Black Swan (25 februarie). Filmreporter.ro vă propune să le vedeţi la cinema şi nu pe un ecran meschin de computer. Argumentele sunt evidente: un film înghesuit pe un ecran de calculator îşi pierde din virtuţi; artiştii care l-au conceput merită răsplătiţi măcar cu un bilet de cinema (nu le-aţi da fraţilor Coen bani pentru următorul film?); iar mersul la cinema e o formă plăcută de socializare care ar merita revigorată.

Deci, ne vedem la un film de Oscar?

Campanie susţinută de :

5 COMENTARII

  1. Hmmm, Colin Firth si Geoffrey Rush, film britanic de epoca si un subiect de inspiratie pentru multi dintre noi (nu ca am fi balbaiti :D, dar fiecare avem propriile mici hopuri pe care vrem sa le depasim si cautam curajul pentru a face asta) ….oare ce mi-as putea dori mai mult sa vad la cinema?

  2. Am să vă spun o poveste despre un film prost, ca să vă conving că merit să fiu trimisă la unul bun. Puțintică răbdare. Nu durează mult.

    Când m-a invitat o prietena la cinema să vedem Turistul, am încercat s-o conving că e o risipă de timp și de bani. Dar wa își dorea mult să meargă la cinematograf, filmul ăsta era singurul care rula la unul din centru, aproape de biroul ei. Am cedat, pentru ea.

    Filmul s-a dovedit pe cât de prost auzisem că este. Dar faptul că l-am văzut într-o sală de cinema plină, alături de oameni care făceau mișto de fazele penibile și se amuzau de „aventurile” lui Depp, l-a făcut suportabil. Mai mult chiar, amuzant și relaxant.

    Și dacă o sală de cinema poate transforma un film prost într-unul digerabil, cum pot să nu-mi doresc să văd ce efect va avea asupra unui film de Oscar?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here