Hollywood în Transilvania: curs intensiv la TIFF cu „trainerul de film numărul 1 al Americii”

1
508

Cei care vor să afle cum poţi finanţa, scrie, produce, promova şi distribui profitabil un film o pot face la TIFF 2012 (1 – 10 iunie), într-un curs intensiv susţinut de unul dintre cei mai renumiţi profesori de film de la Hollywood, Dov Simens, considerat „Trainerul de film numărul 1 al Americii” de către Asociaţia Naţională a Şcolilor de Film din America (National Association of Film Schools).

Potrivit organizatorilor festivalului, faimosul său curs 2 Day Film School™ se va desfăşura pentru prima dată în Europa de Est, în cadrul evenimentului Hollywood in Transilvania, ce va avea loc la TIFF-ul clujean pe 2 şi 3 iunie 2012.

Evenimentul Hollywood in Transilvania, împreună cu 2 Day Film School™, este adresat atât celor care vor să îşi lanseze sau să îşi dezvolte o carieră în lumea filmului, ca producători, regizori, agenţi sau realizatori de film, precum şi profesioniştilor din media sau advertising interesaţi să afle mai multe despre acest domeniu şi despre oportunităţile de colaborare & dezvoltare din industria internaţională. Ca atestare oficială a competenţelor dobândite, la finalul cursului, participanţii vor obţine un Certificat de Absolvire şi o Diplomă de Producător de Film de la Hollywood Film Institute din California, recunoscute internaţional.

Susţinut anual cu casa închisă în Los Angeles, San Francisco, New York, Chicago, Londra, Hong Kong sau Singapore, 2 Day Film School™ este un program foarte apreciat, care a influenţat carierele unor nume precum Quentin Tarantino, Guy Ritchie sau Will Smith.

2 Day Film School™ este un curs intensiv de două zile, împărţit în patru sesiuni, fiecare sesiune rezumând lucrurile învăţate într-un an de facultate de specialitate – completată şi filtrată de experienţa practică a realităţii de la Hollywood şi nu numai. Astfel, participanţii vor cunoaşte cele mai importante aspecte ale realizării unui film, dar şi lucrurile mai puţin cunoscute ale industriei, de la etapa de proiect şi atragerea de fonduri şi investitori, până la scenariu, producţie, promovare, distribuţie şi obţinerea de profit.

Dov Simens şi-a început cariera de profesor de film la University of California Los Angeles (UCLA) susţinând cursuri despre producerea filmelor de calitate cu buget redus. Programul său s-a bucurat de un imens succes, iar Dov a fost invitat să predea studenţilor de la NYU (New York University) şi USC (University of Southern California). În 1989, a înfiinţat Hollywood Film Institute, iar cursul său 2 Day Film School™ a devenit un brand internaţional, la care participă anual sute de persoane, alături de majoritatea profesioniştilor şi artiştilor de la Hollywood şi din întreaga lume.

Cei care doresc sa participe la curs trebuie sa completeze un formular online si sa achite taxa de participare de 314 euro. Persoanele înscrise până în 29 februarie 2012 vor beneficia de un discount de 50%, achitând doar 157 euro. Mai multe informaţii, formularul de înregistrare şi suportul securizat oferit de paypal pentru achitarea taxei de participare se găsesc pe site-ul: www.hollywoodintransilvania.com.

***

• Hollywood in Transilvania este un proiect iniţiat de Transilvania Pictures Ltd şi Institutul pentru Comunicare Socială şi New Media în asociere cu Festivalul Internaţional de Film Transilvania.
• Transilvania Pictures Ltd este o firmă cu capital privat din Marea Britanie fondata în 2011 ce organizează evenimente pentru industria cinematografică si de televiziune si are ca scop sustinerea artistilor din Transilvania si Europa de Est, si promovarea lor in lume.
• Institutul pentru Comunicare Socială şi New Media este o organizaţie non-guvernamentală fondată în 2010. Organizaţia are ca principal scop promovarea comunicării sociale şi noilor media pentru mai buna informare şi educare a publicului în legătură cu noile mijloace, modalităţi şi paradigme de comunicare şi implicarea cetăţenilor în activităţi cu impact asupra societăţii.

1 COMENTARIU

  1. Hi,Joined both pages in FB under my name, Esther Ng. Love the ring mainly for its words of ecoeuragmnent and reminder. A reminder to love and to hope, to dream and to live, and lastly, to have faith and peace ; all very important in this world we live in where people wear masks and facades, where people are looking for love and are despairing of their circumstances.It may just be a ring but wearing such a ring, serves as a gentle reminder and not only that, it’s fashionable and makes a statement in a bold, dramatic sense.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here