„Despre oameni şi melci” pe DVD

0
375

De sâmbătă, 15 decembrie, filmul Despre oameni și melci, în regia lui Tudor Giurgiu, se află în magazinele de specialitate, pe DVD. Ediţia specială conține numeroase materiale-bonus: un comentariu special care poate fi ascultat pe toată durata filmului, în care regizorul Tudor Giurgiu şi actorul Andi Vasluianu oferă detalii savuroase din culise, scene tăiate la montaj sau filmulețe utilizate în campania de promovare (primul flashmob simfonic din România, realizat la Cluj cu participarea orchestrei Notes & Ties; aventurile melcului „viral” în București şi la mare; spotul de promovare ARO; reclama pentru clinica de fertilizare Pro Familia).

Secțiunea de bonusuri este completată de un making-of de 30 minute, în care protagoniștii filmărilor – actorii principali, directorul de imagine Vivi Drăgan Vasile, scenaristul Ionuț Teianu și întreaga echipă de producție – oferă detalii despre atmosfera de pe platourile de filmare și dezvoltarea întregului proiect.

Comedia Despre oameni și melci a intrat în cinematografele româneşti pe 14 septembrie şi a avut peste 62.000 de spectatori, potrivit distribuitorilor de la Transilvania Film.

DVD-ul poate fi găsit în lanțurile de librării Cărturești, Humanitas, Librarium, precum și la Casa TIFF din Cluj (Str. Universității, nr. 6).

Detalii tehnice DVD

  • Sunet: Stereo și Dolby Digital 5.1
  • Subtitrari: română, engleză, franceză
  • Clasificare CNC: AP-12 – Acordul Părinților pentru copiii sub 12 ani
  • Durata: 93 min; Color; Format și aspect imagine: 16:9, 2.35:1
  • Bonusuri: Making of, trailer, scene tăiate, galerie foto, melcul viral, parada Aro, flashmob Notes&Ties Orchestra, Spot Pro Familia
  • Zona: PAL 2
  • DVD 9

 Citeşte aici o cronică a filmului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here