Ada Condeescu şi „Poziţia copilului”, la „Ca-n filme”

0
322

ada

În această seară, de la ora 20.20, pe Digi24, invitata specială a emisiunii „Ca-n filme” este Ada Condeescu, recent întoarsă de la Berlin, unde a primit trofeul Shooting Stars. „Visez să fac filme în străinătate, să mă bucur foarte mult de viaţă, să îmi găsesc un agent internaţional, eventual în Anglia”, povesteşte actriţa, care va fi şi gazda emisiunii.

Echipa Digi24 a fost prezentă la Berlin, alături de delegaţia română, şi a filmat covorul roşu, conferinţele, vizionările şi toate celelalte evenimente organizate de gazde.

Ada Condeescu păşeşte pentru a doua oară pe covorul roşu, după ce, în 2010, ajungea la Berlin alături de echipa filmului Eu când vreau să fluier, fluier. „A fost prima experienţă la un festival de categorie A şi lucrurile păreau mult mai uşoare atunci. Acum îmi dau seama că, de fapt, e foarte greu să ajungi sus şi atunci sunt mai stresată… Eu am fost norocoasă că am intrat aşa, direct, acum trei ani, într-un festival de categorie A, pentru că aici e miza într-un fel. Fiind unul dintre cele trei mari festivaluri din Europa, pe lângă Cannes şi Veneţia, aici se întâmplă lucrurile şi simţi adevărata industrie cum se mişcă. Cumva îţi intră în sânge nebunia asta şi e un soi de adrenalină, chiar e adrenalină… spectaculoasă!”.

Restul interviului cu actriţa Ada Condeescu, dar şi un rezumat al festivalului de la Berlin, încheiat sâmbătă cu primul Urs de Aur acordat unui film românesc, Poziţia copilului, în regia lui Călin Peter Netzer, de la 20.20, la Digi24.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here