„The Grandmaster” al lui Wong Kar-wai deschide Anonimul

0
602

grandmastersCel mai recent film al lui Wong Kar-wai, Marele Maestru/ The Grandmaster, deschide ediția aniversară a Festivalului Internațional de Film Independent Anonimul (9 – 18 august), la Sfântu Gheorghe, în Delta Dunării.

Mult-aşteptatul film cu Tony Leung şi Ziyi Yang (nominalizată la Globul de Aur pentru Memoriile unei gheişe) pe afiş, urmăreşte viaţa legendarului Ip Man, mentorul lui Bruce Lee şi maestru al școlii Wing Chun Kung Fu.

Coloana sonoră este parţial compusă de Shigeru Umebayashi, compozitorul temei principale, atât de faimoase, din In the Mood for Love.

Proiectat în deschiderea Berlinale 2013, The Grandmaster este prezentat în avanpremieră la Anonimul, urmând a fi distribuit în cinematografe de Independenţa Film, din 13 septembrie.

Wong Kar-wai este cunoscut pentru filme precum Chungking Express (1994), Happy Together (Premiul pentru Regie la Cannes, în 1997), In the Mood for Love – Premiul César pentru Cel mai bun film străin, 2001, 2046 (2004) și My Blueberry Nights (2007).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here