Trailer oficial „O lună în Thailanda”, debutul lui Paul Negoescu

0
346
Andrei Mateiu în
Andrei Mateiu în "O lună în Thailanda"

Unul dintre cele mai aşteptate debuturi în lungmetraj, O lună în Thailanda, în regia lui Paul Negoescu, se pregăteşte de premiera la Veneţia, în Săptămâna Internaţională a Criticii. În noiembrie, pelicula ajunge şi în cinematografele din România. Până atunci, iată câteva detalii despre film şi trailerul oficial, lansat zilele acestea.

Fostul 365 de Revelioane (titlul de lucru) spune povestea unui tânăr (Andrei Mateiu) care decide, în noaptea de Revelion, să se despartă de prietena sa şi să pornească în căutarea fostei iubite, prin mai multe cluburi bucureştene. Dar este ea oare marea lui dragoste, femeia alături de care vrea să îşi petreacă toată viaţa?

În film apar, pe lângă Andrei Mateiu, actorii Ioana Anastasia Anton, Sînziana Nicola, Tudor Aron Istodor, Raluca Aprodu, Victoria Răileanu, Ionuţ Grama, Sabina Posea, Bogdan Cotleţ, Ştefan Munteanu, Simona Ghiţă.

Scenariul este semnat de Vlad Trandafir şi Paul Negoescu, directorul de imagine este Andrei Butică, sunetul este realizat de Filip Mureşan şi Vlad Voinescu, iar montajul – de Alexandru Radu.

Paul Negoescu merge la Veneţia cu debutul „O lună în Thailanda”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here