VIDEO. „Q.E.D.”, un policier alb-negru

0
191

Primul film realizat pe peliculă alb-negru de la Moromeții (1987) încoace, Q.E,D., în regia lui Andrei Gruzsniczki, se lansează în cinematografele din toată țara începând cu 10 octombrie.

Intriga filmului: un matematician decide să publice o cercetare într-o revistă a unei universităţi americane, fără acordul Partidului. Gestul său nu rămâne fără consecințe. Cei trei actori din rolurile centrale au partituri puternice, remarcate de presa internațională: Ofelia Popii, Sorin Leoveanu și Florin Piersic Jr.

Trailerul Q.E.D. este conceput de Liviu Neagoe, de la Good Hands. Echipa a realizat trailerele și posterele a numeroase filme românești și a câștigat trofeul Best Foreign Poster, la cea de-a 15-a ediție a Annual Golden Trailer Awards.

Un film captivant despre compromis, prietenie și trădare, apreciat de presa internațională și proiectat la Roma, New York sau Karlovy Vary, Q.E.D. îi aduce pe marele ecran și pe Virgil Ogășanu, Tora Vasilescu, Dorian Boguță, Marc Titieni, Paul Ipate, Lucian Ifrim, Medeea Marinescu, Alina Berzunțeanu şi Mihai Călin.

Filmul este produs de Velvet Moraru, prin ICON Production, și este realizat cu sprijinul Centrul Naţional al Cinematografiei, cu contribuţia Cinema City & The Group şi cu participarea Abis Studio & HBO România.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here