„Rocker-ul” lui Marian Crişan, din 22 februarie la cinema

0
456

rocker - teaserFilmul Rocker, în regia lui Marian Crişan. intră în cinematografele din România din 22 februarie, la câteva luni după premiera mondială la Festivalul de la San Sebastian.

Al doilea lungmetraj al lui Crişan după Morgen spune povestea lui Victor, un rocker la 45 de ani „a cărui dragoste pentru fiul său Florin depăşeşte limitele a ceea ce e social şi moral acceptat”. „Viaţa de zi cu zi a tatălui orbitează în jurul fiului său, dependent de droguri. Disperat şi gata de a depăşi orice obstacol pentru a-i asigura fericirea, Victor ajunge să fure şi să se umilească. Pe langă legatura de sânge, ceea ce ii uneşte şi mai mult pe cei doi e muzica. Muzica rock”, se arată în sinopsis.

În distribuţie figurează Dan Chiorean, Alin State, Ionuţ Nicolae, Ofelia Popii, Crina Semciuc.

ROCKER, o nouă producţie Mandragora, este cel de-al doilea lung metraj al lui Marian Crişan, un nou success international alături de filmul de debut Morgen (2010, premiat în importante festivaluri de film precum Locarno IFF, Tessaloniki IFF, Reykjavik IFF) sau scurt-metrajul Megatron distins cu Palm d’Or la Festivalul Internaţional de Film de la Cannes 2008.

De curând, Rocker a fost proiectat în secţiunea competitivă a Festivalului Internaţional de Film de la Trieste şi la Festivalul Internaţional de Film de la Göteborg .

În România, filmul este distribuit de Transilvania Film şi va putea fi văzut începând cu 22 februarie în Bucureşti, Cluj, Oradea, Constanţa, Braşov, Craiova sau Târgu Mureş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here