Adam Sandler îi dă voce lui Dracula în „Hotel Transilvania”

0
402

O animaţie 3D numită Hotel Transilvania, în care vor fi cazaţi ciudaţii, vampirii şi monştrii cinematografiei şi literaturii, de la Dracula la Quasimodo, este în pregătire la studiourile Sony Pictures, anunţă Variety.

În această comedie de familie, Adam Sandler îi va împrumuta vocea lui Dracula, gazda hotelului de cinci stele în care se răsfaţă toţi outsiderii din lumea filmului, departe de ochii oamenilor. Regia îi aparţine lui Genndy Tartakovsky (Samurai Jack, Star Wars: Clone Wars, Dexter’s Laboratory), premiera animaţiei fiind programată în septembrie 2012, ceea ce înseamnă că munca e în toi.

Frankenstein va avea vocea lui Kevin James, iar mireasa lui, pe cea a lui Fran Drescher. David Spade va fi Quasimodo, acum pe deplin reabilitat în rol de bucătar şef, Steve Buscemi şi Molly Shannon le vor da glas lui Wayne şi Wanda, un cuplu de vârcolaci în vacanţă, în timp ce Andy Samberg va fi Jonathan, un tip obişnuit de 21 de ani care se îndrăgosteşte de fiica adolescentă a lui Dracula – Mavis.

„Avem o poveste unică despre un personaj iconic şi o distribuţie fenomenală dirijată de Genndy Tartakovsky, care re-imaginează Transilvania şi monştrii ei legendari cum numai animaţia o poate face”, a declarat Michelle Raimo-Kouyate, directorul de producţie Sony Animation, pentru Variety.

Hotel Transilvania e parte a unui val recent la Hollywood, care încearcă să împacheteze mitul lui Dracula în aşa fel încât să-l facă atrăgător. Brad Pitt are în lucru producţia despre Vlad Ţepeş, iar stră-strănepotul lui Bram Stoker face o docu-dramă despre strămoşul său şi întâlnirea cu domnitorul valah în lecturile sale – ca să amintim doar două dintre proiecte.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here