„Paradisul pierdut” al lui Milton cade în păcat cu 3D-ul

2
404
Alex Proyas © foto: outnow.ch
Alex Proyas © foto: outnow.ch

Poemul scris în secolul al 17-lea de John Milton, „Paradisul pierdut”, va fi adaptat pentru cinema direct în 3D. La cârmă se va afla un regizor care garantează că Adam şi Eva, laolaltă cu Lucifer, vor fi pe placul unui public extrem de larg: Alex Proyas, autorul unor blockbustere ca Knowing sau I, Robot.

Referinţele nu sunt tocmai încurajatoare pentru cei îndrăgostiţi de poemul epic al scriitorului britanic sau de imageria care i-a inspirat pe Dali, William Blake, C.S. Lewis sau J.R.R. Tolkien. Potrivit „Variety”, scenariul include câteva „bătălii cereşti între Arhanghelul Mihail şi Lucifer” care se anunţă spectaculoase. Scenariul a trecut prin mâinile a patru scenarişti, ca să se oprească în cele din urmă la Ryan Condal.

Producători vor fi Warner Bros. şi Legendary Pictures, care l-au curtat iniţial pe regizorul Scott Derrickson (remake-ul Ziua în care Pământul se opri).

În acest moment, Alex Proyas este angajat într-un alt proiect cu perspective sănătoase în box-office, Dracula: Year Zero, cu Sam Worthington.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here